Infectie hechtdraad na ooglidcorrectie

Stel hier uw vragen aan plastisch chirurg Dhr. Gijs van Selms. Dhr. van Selms beantwoordt vragen in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis. Het kan dus even duren voordat u antwoord ontvangt.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
Robin
Berichten: 2
Lid geworden op: 19 mar 2018 19:39

Infectie hechtdraad na ooglidcorrectie

Bericht door Robin » 19 mar 2018 19:55

Heb 11 dagen geleden een bovenooglidcorrectie ondergaan. Alles leek goed te gaan, totdat na 7 dagen de hechtingen eruit gingen. Bleek een infectie aan beide zijden van mn neus te hebben opgelopen, als reactie op het hechtdraad.
Heb een recept meegekregen voor zalf met antibiotica, met de melding dat alles goed komt. De infectie is vervelend maar niet mijn grote zorg, dat is de zwelling die aan beide zijden zit, ongeveer gelijk aan voor de operatie. Dit was juist de reden dat ik de operatie aanging. Mijn vraag aan u is “komt dit goed?”. Ik weet dat herstel tijd vergt, maar heb af en toe een paniek momentje. Ben geopereerd bij een kliniek die goed bekend staat en zich heeft gespecialiseerd in ooglidcorrecties.

Alvast dank voor uw reactie.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast