Svp lezen voordat u vragen stelt aan Dhr. Gijs van Selms

Stel hier uw vragen aan plastisch chirurg Dhr. Gijs van Selms. Dhr. van Selms beantwoordt vragen in zijn vrije tijd en op vrijwillige basis. Het kan dus even duren voordat u antwoord ontvangt.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
Gesloten
admin
Site Admin
Berichten: 7
Lid geworden op: 31 jul 2006 14:11

Svp lezen voordat u vragen stelt aan Dhr. Gijs van Selms

Bericht door admin » 14 jul 2011 17:45

Via dit forum kunt u vragen en foto's voorleggen aan plastisch chirurg Gijs van Selms.

Als bezoeker van dit forum kunt u vragen stellen aan Dhr. van Selms waarbij hij zal proberen om een goed advies te geven. Het kan soms even duren voordat u antwoord ontvangt, omdat Dhr. van Selms de vragen in zijn vrije tijd verwerkt.

Wanneer u NA uw operatie vragen heeft over de genezing is uw eigen chirurg het eerste en beste aanspreektpunt. Hij/zij weet namelijk precies wat er is uitgevoerd en kan u dus het beste advies geven.

OVER DHR. GIJS VAN SELMS :

Gijs van Selms (54 jaar) is plastisch chirurg in Amsterdam, in het St Lucas-Andreas ziekenhuis, en Medisch Centrum Jan van Goyen, vanaf 1993. In het ziekenhuis is de nadruk meer op de verzekerde (betaalde) zorg gericht , in de Jan van Goyen meer op de esthetische (niet betaalde) zorg in dagbehandeling. Echter als de ingreep te groot is voor dagbehandeling moet deze worden uitgevoerd in het ziekenhuis, zodat de zorg zich kan uitstrekken tot meerdere dagen. Een en ander kan in overleg tussen arts en patient worden besproken tijdens het consult.

De medische opleiding van van Selms begon in Antwerpen, en is vervolgd in Rotterdam aan de Erasmus Faculteit (1974-1982), de dienstplicht werd uitgevoerd in het Marine Hospitaal te Overveen, de chirurgische opleiding vond plaats in het St Clara ziekenhuis te Rotterdam (1984-1989), en de plastisch chirurgische opleiding in het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam (1989-1992).

De operaties die van Selms uitvoert bestrijken een brede waaier aan plastisch chirurgische ingrepen zoals:
- borstvergroting,
- borstverkleining
- buikwandcorrectie
- been- en armlift
- vele aspecten van gelaats chirurgie zoals oog/oor/voorhoofds/midface/fullface/wenkbrauw correctie
- liposuctie (tumescent)
- lipofilling (vetvullen) van gelaat of borsten
- hand-en pols chirurgie
- reconstructie na amputatie
- schaamlipcorrectie
- ooglidcorrectie
- oorcorrectie

Tenslotte heeft van Selms reeds langdurige ervaring met injectables, vanaf 1998, waar hij een van de eerste was die Botox behandelingen startte en onderwees in Nederland. Zijn meest gebruikte fillers zijn nu Hyaluronzuur (Juvederm) en Sculptra om lippen , neuslippenplooien, wangen, en overige rimpels mee op te vullen.

De reden dat van Selms actief is voor het ooglidcorrectie forum is het feit dat hij het leuk vindt om patienten een deskundige mening te kunnen geven, waar dat nodig zou zijn. Hij heeft vele jaren reeds actief advies gegeven op de site van borstenforum.nl en hij zal op het ooglidcorrectie forum ook een steentje bijdragen aan het uitdragen van zijn plastisch chirurgische adviezen. Immers, patienten kunnen soms een verkeerd idee hebben over een ingreep of een complicatie, waarbij dan correctie of een genuanceerde mening nodig is, voordat een onwaarheid een eigen leven blijft leiden op internet.

U als lezer kunt uw vraag stellen aan van Selms, waarbij hij zal proberen om een goed advies te geven als dat mogelijk is. Soms zal hij u adviseren om een plastisch chirurg te bezoeken omdat het niet mogelijk is om een blind advies te geven, zonder dat u gezien bent. Andere keren kunt u een eerlijk advies verwachten, of wordt meer informatie van u verwacht , zoals foto's. Het kan ook voorkomen dat hij informatie zal opvragen van een collega als dat nodig zou zijn.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast