HELP, heel raar oog !

Stel hier al uw vragen over een ooglidcorrectie aan lotgenoten
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
sunnyday
Berichten: 10
Lid geworden op: 31 okt 2011 13:08

HELP, heel raar oog !

Bericht door sunnyday » 08 nov 2011 08:26

*Sorry ik had hem waarschijnlijk in de verkeerde rubriek gezet, daarom nogmaals maar dan in de juiste rubriek :oops: )

Hallo,

1,5 week geleden heb ik een boven- en onderooglidcorrectie ondergegaan in de velthuiskliniek in Rotterdam.
Afgelopen donderdag zijn de hechtingen (met enige moeite) eruit gehaald. Mijn linkeroog echter zag/ziet er heel raar uit !
Het is net of er iets los heeft gelaten er zit een soort gelei onderin mijn oog ook hangt mijn lid naar beneden. Het vlies op mijn oog zelf ziet er ook heel bobbelig uit, erg eng !

De verpleegkundige die mijn hechtingen eruit heeft gehaald heeft er toen een plastisch chirug bij geroepen. Die heeft er even naar gekeken en mij toen naclof druppels voorgeschreven. Deze moest ik 5 dagen lang 2 x daags druppelen in mijn linkeroog.
De 5e dag is nu echter voorbij en het lijkt alleen maar verergerd.
Vandaag gebeld en ik mag morgen langskomen. Het is echter weer een andere dan diegene die mij geopereerd heeft en diegene die mij afgelopen donderdag gezien heeft...

Heeft iemand van jullie dit ook gehad ?????? Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk bang aangezien ik al aan het googelen ben geweest en de symptomen lijken op een uvietis wat vrij ernstig is !

Graag jullie reacties

Groetjes,
Sunnyday

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast