Boven & Onderooglidcorrectie

Hier kunt u een dagboek bijhouden over de periode vóór, tijdens en na uw ooglidcorrectie. Op deze manier laat u anderen weten hoe een ooglidcorrectie verloopt en kunnen zij u steunen en tips geven.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
Tomerson
Berichten: 6
Lid geworden op: 02 nov 2012 17:58

Boven & Onderooglidcorrectie

Bericht door Tomerson » 02 nov 2012 18:24

Ruim 2,5 week geleden heb ik bij Bergman een boven en onderooglidcorrectie ondergaan. Van de verdoving en de operatie heb ik totaal niets gevoeld. De operatie ging erg relaxt.
Mijn bovenoogleden zijn in de ochtend nog wel wat gezwollen. Bij mijn onderoogleden is dat anders. Onder een van mijn oog is het nog best wel dik. Bij dat oog, was het verwijderen van de hechting best wel pijnlijk. Er zit ook een harde bobbel in. Volgens mij is het een cyste. Ik heb gelezen dat je dat kan krijgen na de operatie en dat dit weer vanzelf moet verdwijnen. Dus echt fraai zie ik er nog niet uit.Het is dus ook moeilijk aan te geven of ik echt tevreden ben en vraag mij af hoelang de zwelling mag aanhouden. Ik moet over een maand voor controle bij de pc. Groet Tomerson

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten