mijn dagboek

Hier kunt u een dagboek bijhouden over de periode vóór, tijdens en na uw ooglidcorrectie. Op deze manier laat u anderen weten hoe een ooglidcorrectie verloopt en kunnen zij u steunen en tips geven.
Forumregels
De regels waar u zich op dit forum aan dient te houden vind u via de link 'registreren' rechtsbovenaan het forum (hiervoor dient u uitgelogd te zijn).
neeltje
Berichten: 4
Lid geworden op: 07 feb 2015 23:54

mijn dagboek

Bericht door neeltje » 14 mar 2015 13:47

twee dagen geleden ben ik geholpen. zoals beloofd mijn ervaring tijdens de operatie. bij binnenkomst werd ik heel geruststellend ontvangen. moest mijn naam en geboortedatum opnoemen en waaraan ik geholpen moest worden. de arts stelde me op gemak door een persoonlijk praatje. zittend tekende hij mijn ogen af en liggend ook nog een stukje. toen werd de verdoving gezet waar ik erg tegen aan zag en dat is me echt zo meegevallen, bijna niks gemerkt alleen het eerste kleine prikje voel je een beetje. Je ogen gaan dan wel heel dik aan voelen, dat zal komen door de vloeistof die er in gaat. daarna snijden ze het eerste stukje los waar ik ook niks van merkte maar wat me wel verteld werd. dan gaan ze met een apparaatje met stroom de rest losmaken( branden) dit voelde vreemd je voelt het op je ogen drukken en wat ik ook niet fijn vond was de geur . het stinkt behoorlijk naar verbrand vlees( dat is het natuurlijk ook) ik werd daar wel een beetje misselijk van. na een minuut of tien naar het andere ook met dezelfde procedure, bij dat ook voelde het wel onprettig en ben ik bij verdoofd, daarna voelde het net als het andere oog. toen het ve eraf was ben ik gehecht door de operatie assistente, wat je echt niet voelt. ondertussen rilde mn hele lijf van de spanning. rustig omhoog gegaan en bijgekomen. en naar huis. al met al is het me niet mee en niet tegen gevallen. derde dag zit ik nu, mijn oogleden zijn we behoorlijk dik en onder mijn ene ook blauw en zwelling. maar van pijn kan ik niet spreken.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten