Alles over Ooglidcorrectie forum

ooglid1

Heeft u last van trekkende oogleden, of oogleden die heel lelijk zijn gaan hangen? Dan is een ooglidcorrectie echt iets voor u. Zo heeft het echt het leven verbeterd van een patiënt, die ik voor nu even Gert zal noemen. Gert had veel last van haar hangende oogleden, en vond dat ze er niet heel goed uitzag als ze in de spiegel keek. Na de ooglid correctie is ze veel gelukkiger geworden, en als ze in de spiegel kijkt, ziet ze niet meer dat oude persoon met de hangende oogleden. Ook gebeurt alles met ons professionele team, dat bestaat uit jong en oud. Wij zijn goed opgeleid in ons vak en weten ook echt wat wij doen. Ons team is altijd behulpzaam bezig en staat altijd klaar om de medemens te helpen.

Wat is een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie houd in dat er een kleine chirurgische ingreep gebeurt, waarbij de chirurg uw oogleden met plastische chirurgie hangende oogleden en wallen weer mooi maakt. Dit komt het meeste voor bij oudere mensen, omdat de huid dan moe en elastisch wordt. Deze ingreep kan ook handig zijn voor later. Omdat je door de oogleden operatie minder snel moe word.

Heeft u nog vragen, of wilt u graag meer te weten komen over ooglidcorrectie-forum? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactpagina. Wij beantwoorden vragen graag, en willen altijd met u in contact komen om meer informatie te geven, of om misschien een afspraak met u te maken.